Mega Bordfodbold

Human football også kaldet mega bordfodbold er en oppustelig fodboldbane på 14 x 8 meter, hvor der er plads til 2 x 5 spillere og 2 x 1 målmand.

Princippet er som i almindelig bordfodbold, normalt er det jo dig selv, der ville sidde og styre de små plastik fodboldspillere i bordfodbold. Men i vores Human Football, er du selv en af de små plastik fodboldspillere, og det giver en helt anden dimension – og en rigtig sjov drejning på spillet.

I spændes fast til liners og kan derfor kun bevæge jer på et lille område, og i samarbejde med jeres medspillere på samme linje. Desuden også kun til siderne!

Super sjov aktivitet, som samtidig er en prøvelse på tålmodighed og samarbejde. Vær forberedt på at bruge lattermusklerne ligeså meget som dine benmuskler. Denne aktivitet er perfekt til større arrangementer såsom teambuilding, sportsuge/byfest, markeder, fest i foreningen eller på skolen. Mulighederne er mange – bare I har pladsen.

Kan opstilles på græs eller i en hal. Det tager 2-3 personer cirka 30 minutter at opsætte og klargøre det hele.

Antal personer pr. tur 12
Alder fra 10 år

Mål 14 x 8 x 2 meter (Bemærk: vores bane er 3 x 1 meter STØRRE end andre udbydere i vores område)
Pladskrav 15 x 10 meter
Vægt 200 kg
Blæser 230V / 1,1 kW
Inkl. spillereb, blæser, pløkke, blød fodbold og opstillingsvejledning

Pris pr. døgn:2200 ,-
Pris for levering og afhentning inkl. opsætning, i en radius inden for 30 km. fra vores adresse: Lejer stiller med 2 personer til opsætning1200 ,-
Pr. Ekstra Dag950 ,-