Telte, service, stilladsbarer m.m

Festtelt, 6x2 m

Festtelt, 6×12 meter, hvid

Vores sortiment af telte er småt men godt. Vi har dette hvide 6×12 meter festtelt der kan lejes med eller uden gulv. Teltet har et areal på 72m² og kan rumme op til 72 personer, hvilket gør det ideelt til fester som fødselsdage, havefester, konfirmationer, bryllupper, udstillinger og events.

Teltet er udstyret med sider og vinduer, så du kan nyde festen uanset vejret. Teltet kan gøres mindre i sektioner a 6×3 meter. Vores 6×12 meter telt er baseret på et plant underlag uden hældning på stedet. Teltet kan opstilles på de fleste underlag. Skal det opsættes på fliser eller asfalt skal der være mulighed for at sikre det til jorden med spyd, ellers skal der opstilles betonklodser.

Når du lejer festtelt hos os, lejer du et telt i kvalitet hvilket gør det vejrbestandig da konstruktionen er ekstrem stærk. Teltdugen er af god kvalitet og gør dermed processen i opvarmningen hurtigere og billigere, fordi det holder bedre på varmen.

Vi tilbyder gulve i plast. Gulvet har stor betydning for den samlede oplevelse af fest i telt, samt borde og stole. Plastgulvet er let at håndtere når det lægges. Gulvet lægges forskudt og låser sig sammen og som gør det stabilt. Gulvet er marmorgråt med struktur. Vores plastgulv giver et stabilt underlag for borde og stole.

Simpel service

Vores sortiment af service er praktisk og enkelt.

Tallerkner: Hvid simple og smukke tallerkner. Der haves tre typer: suppe-, frokost- og middagstallerken.

Bestik: Sølv sæt bestående af spiseske, kniv og gaffel. Grill sæt bestående af kniv og gaffel.

Glas: Både vin-, øl- og vandglas.

I galleriet nedenfor ses vores tallerkner, forskellige typer glas og bestik.

Sortiment udvides løbende. Så kontakt os gerne hvis du ikke finder hvad du søger!

Borde & stole

Vi har et bredt udvalg i vores sortiment indenfor borde og stole. Vi tilbyder træ foldeborde i flere længder, runde højborde i plastik, stabelstole med/uden polstring samt borde/bænke sæt.

Valget afhænger af arrangementet som skal afholdes. Vi hjælper gerne med at rådgive ift. valg af stole, borde m.m.

Stilladsbar

En stilladsbar er den perfekte løsning til ethvert arrangement. Den er nem at sætte op og tager ikke meget plads. Stilladsbar er velegnet til større arrangementer hvor I har mulighed for at servere fra bag baren, i stedet for selvbetjening.
Stilladsbaren har mange fordele: Den er robust og holdbar, så I ikke skal bekymre jer om, at det går i stykker. Den er også nem at samle og skille ad igen – og dermed let at transportere, så I kan tage det med til ethvert arrangement.

Stilladsbaren kan beklædes med jeres bannere/skilte lige som I ønsker det.

Baren måler: længde 260 cm x dybde 75 cm x højde 104 cm (selve bordpladen er 240 cm)

Leje pr. døgn pr. stk.:250 ,-
Leje pr. døgn for 3 stk.:625 ,-